View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Gamze Berglund
Hemstad
Stockholm, Bromma
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Trygg förlossning
Andra utbildningar
Sjuksköterskeprogrammet
Lärarexamen 2011
Aktiv baby instruktörsutbildning
Om mig
Hej!

Jag heter Gamze och är verksam som doula inom gruppen "Doulorna" som består utav mig själv och mina två kollegor. Min stora drivkraft är att hjälpa blivande föräldrar att få en så fin start som möjligt på föräldraskapet och jag strävar efter att skapa en så positiv och trygg förlossningsupplevelse som möjligt för hela familjen.

Kort fakta om mig: Jag är tvåbarnsmamma och pluggar för närvarande till sjuksköterska för att så småningom bli barnmorska och jag jobbar som doula parallellt med detta! Jag har också en lärarexamen och har jobbat som lärare i flera år men skolar som sagt om mig nu och brinner för att arbeta med kvinnohälsa och födslar!

I mitt doulande arbetar jag utifrån "Föda utan rädslas" verktyg där man med hjälp av andning, avspänning, rösten och tankens kraft hjälper till och stöttar den födande tillsammans med partner genom förlossningsarbetet. En stor del av mitt arbete går ut på att förbereda både kvinnan och partnern så att de tillsammans kan vara ett så bra team som möjligt under förlossningen och så finns jag med som ett känslomässigt och fysiskt stöd och framförallt för att trygga upp stämningen med min närvaro. Det är så viktigt att känna sig trygg när man föder barn.

Jag har doulat både ensamstående och par, förstagångsföderskor och omföderskor och likaså förlossningsrädda kvinnor (och även pappor). Min styrka är att lyssna in er och stötta er utifrån där ni befinner er och utifrån era behov. Jag lägger stor vikt vid att skapa en lugn, trygg och positiv stämning inför- och under förlossningen och få er att känner er delaktiga, respekterade och sedda. Allt för att ni ska få en så fin och trygg förlossningsupplevelse som möjligt!

Om ni vill läsa mer om hur jag och mina kollegor på "Doulorna" arbetar kan ni besöka vår hemsida www.doulorna.se
Där står det mer detaljerat om hur vårat upplägg ser ut och innehåller. Vi använder oss också utav Aktiv baby inför- och under förlossningen, vilket hjälper barnet att inta en så fördelaktig position som möjligt i livmodern och bäckenet och som i sin tur underlättar förlossningsarbetet.

Ni är varmt välkomna att höra av er!
Ett första möte är alltid kostnadsfritt och går ut på att vi får lära känna varandra lite grann och ni får veta mer om hur jag jobbar. Jag hoppas att vi ses!

/Gamze
Mobiltelefon
073-6421805
E-post
gamze@doulorna.se
Hemsida
www.doulorna.se