View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Fanny Saintyves
Hemstad
Göteborg
Arbetar i län
Västra Götalands län
Språk/Language
English, French, Swedish
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Om mig
Jag har tidigare studerat och jobbat med teater och film, men värderar nu min lust att hjälpa människor så högt att den drömmen fick ta över! 

Jag studerar nu till sjuksköterska med målet att bli barnmorska i framtiden. För mig är förlossning och den förändring som kvinnor går igenom under graviditet fascinerande. Det krävs så mycket mod och styrka för att bli förälder, och jag tror inte att någon människa klarar det utan stöd. Därför fördjupar jag mig just nu i kunskap om födande, för att få finnas där i en av livets viktigaste och vackraste stunder. Under sommaren 2019 har jag jobbat som undersköterska på förlossningen och BB på Östra sjukhuset i Göteborg där jag fått assistera och stötta kvinnor vid ett stort antal förlossningar. Har lärt mig hur vi hanterar akuta situationer och vad som är "normalt", och så har jag sett vilken otrolig styrka och mod som finns hos de födande!

Att vara er doula ger mig möjligheten att med 100 % närvaro få stötta, lugna och arbeta med er under graviditeten och förlossningen. Målen är att minimera rädsla och därmed även minska upplevelsen av smärta, och att vi tillsammans ska få en förlossning att minnas med glädje. Jag anpassar mig efter era önskemål, allt för att upplevelsen ska bli så bra som det bara går.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att maila eller ringa, så kan vi mötas upp för en första lära-känna träff!

Varmaste hälsningar,
Fanny Saintyves
Mobiltelefon
0708660514
E-post
fanny.saintyves@hotmail.com