View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Lena Loheim Kangevik
Hemstad
Stockholm
Arbetar i län
Gotlands län, Stockholms län, Södermanlands län
Doulautbildning
Din Gravidcoach Skåne
Andra utbildningar
Psykosyntesterapi-utbildning på Psykosyntesakademin
Om mig
Hej!
Jag heter Lena Loheim Kangevik och har i hela mitt liv varit fascinerad av graviditeter och förlossningar. Själv har jag förmånen att fått föda tre barn. I dag alla tre vuxna och jag har dessutom ett barnbarn.

Min riktiga doula-längtan startade för några år sedan då jag fick chansen att praktisera en dag på en förlossningsklinik i Lusaka i Zambia. Det var en otroligt stark upplevelse och jag var med om flera helt olika och fantastiska förlossningar. Från den sjungande trebarn-mamman som blandade svett och skratt när hon födde fram sin fjärde bebis till en tyst och fokuserad mamma som gick igenom en sätesförlossning.

Som doula kommer jag ge dig som ska föda, och din eventuella partner, en trygg och positiv upplevelse av din förlossning, oavsett hur du önskar att den ska bli.

Jag har energi och empati. Jag är lugn, tydlig och handlingskraftig. Jag har stor livserfarenhet och är ödmjuk inför människan och hens öden.

Större delen av livet har jag arbetat med kommunikation och går nu en utbildning i psykosyntesterapi. Allt detta kombinerar jag med att doula. Med kunskap, närvaro och varm känsla vill jag hjälpa till att skapa en så bra start som möjligt för ett nytt fantastiskt liv på jorden.
Välkommen att ringa eller mejla för en första kontakt så kan jag berätta mer. Och höra vem du är! Sedan bestämmer vi hur vi går vidare.

Varm kram!

/lena
Mobiltelefon
0708-442131
E-post
lena@beeproduction.se
Avgiften betald för
2020