View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Sofia Roos Forssell
Hemstad
Åkersberga
Arbetar i län
Stockholms län, Uppsalas län
Språk/Language
Swedish
Doulautbildning
Din Gravidcoach Skåne
Andra utbildningar
Aktiv Baby-instruktör
Gravidyogainstruktör
Diplomerad mental tränare via Humanova
Barnyogaledare
Reiki healing steg 1
Om mig
Som doula vill jag hjälpa dig att känna dig trygg inför födelsen av ditt barn. Hjälpa dig att vara närvarande och att våga ge dig hän i stunden, låta kroppen göra det den är gjord för att göra. Jag vill ge dig en förlossningsupplevelse där du har blivit sedd, hörd och respekterad hela vägen igenom. <3

Förlossningen är starten på ditt föräldraskap, den är en stor och viktig del över de känslor och tankar som kommer finnas med dig som förälder sen. Trygghet ger de bästa förutsättningarna för en bra start för både dig och ditt barn.

Jag har kunskap inom naturlig smärtlinding som massagetekniker, akupressur, tankens kraft och FUR (föda utan rädsla). Jag jobbar även med Spinning babies / Aktiv baby som ger bäcken och livmoder den bästa förutsättningen inför och under förlossningen.


Mina styrkor som doula är mina känselspröt, mitt lugn och att jag ofta har glimten i ögat. Jag är väldigt bra på att känna av känslor och stämningar. Det behövs inga ord utan jag finns där ändå. Jag kommer vara ett språkrör mellan dig och personalen på förlossningen. Jag kommer veta efter våra församtal hur du vill ha det och hur du känner inför olika situationer.

Din partner eller stödperson kommer att vara viktig för dig så jag kommer göra allt för att ni blir det bästa teamet tillsammans! Är du ensamstående så erbjuder Jag och min doulakollega Jaquline alla som ska bli förälder på egen hand ett extra stöd. Därför erbjuder vi 2 doulor till priset av 1 till alla ensamstående blivande föräldrar.


Jag har även en styrka i att veta hur kämpigt det ibland kan vara innan man får sin efterlängtade bebis, både innan man blir gravid och även under en graviditet. Jag kommer peppa dig och finnas där som stöd tills du håller din bebis i famnen. <3


Jag erbjuder även:
- Postpartrum-träffar där jag kommer hem till dig och bebis för att ge dig avlastning i vardagen. Att veta att man ska få återhämtning och avlastning kan ge en styrka att orka mer.
- Fotografera och filma åt er under och efter förlossningen. Ni kan helt fokusera på födseln och jag dokumenterar hela upplevelsen åt er. Jag har ett stort fotointresse och älskar att fånga precis rätt ögonblick på bild och film så att få föreviga er förlossning är en stor och viktig uppgift för mig som tillsammans med doulauppdraget kombineras på högsta nivå.

Är ni intresserade av dessa extraerbjudanden så säger ni bara till när vi ses på församtalet.

Varma hälsningar
Sofia
Mobiltelefon
0737641254
E-post
fia.beyou@gmail.com
Hemsida
@doula.beyousweden på Instagram
Facebook
Be You
Avgiften betald för
2020