View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Sara Rönnmark
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Aktiv Baby (December 2019)
Om mig
Utbildad Doula i Föda Utan Rädsla.

Hej! Jag heter Sara och utbildade mig till doula under hösten 2019. Som doula stöttar dig som gravid/födande, och eventuell partner/stödperson. Jag finns som stöd innan, under och efter förlossningen. Oavsett hur du vill föda ditt barn, vilka val du gör och vilka förhoppningar och rädslor du kanske har, så stöttar jag dig och dina önskemål.

Innan förlossningen så ses vi två gånger, en gång för att se om du vill ha just mig som din doula, och en gång för att planera och prata ihop oss, träna lite praktiskt och se fram emot förlossningen tillsammans! Under förlossningen så kommer jag till dig/er när ni vill, hemma eller på förlossningen. Jag är med hela förlossningen, och åker hem när bebis kommit och ni fått er första stund tillsammans. Efter förlossningen ses vi på ett eftersamtal, för att prata igenom hur det kändes för er.

Hör av dig till mig (Mejl/DM på Instagram) för att boka ett första möte, det kostar ingenting. Mina första tre födslar så tar jag dessutom bara en mindre avgift, för att täcka mina egna kostnader. Jag kan ocksådoula med kort varsel, så hör av dig om du är i behov av doula omgående!

Lite kort om mig, jag har själv 1 barn (som jag födde med stöd av en doula), och jag bor med min familj i Bromma. Jag valde att utbilda mig till doula efter att jag under min egen graviditet blev förlossningsnörd, och vill vara med och stötta gravida och födande kvinnor och bidra till en positiv upplevelse och en bra start på föräldraskapet.

Jag har en hemsida under konstruktion, men så länge hittar du lite mer om mig på Instagram: @brommadoulan.


*** English ***
Doula educated in Confident Birth
I support you the birthing person, and any birth partner, before during and after the birth. No matter how you want to birth your baby, I support your wishes. Contact me for more information or to book a first meeting, it costs nothing. My first three births I only take a small fee!
I have one child, born with a doula as support, and I live in Brome with my family. I chose to study to become a doula when I, during my own pregnancy, became a birth nerd and I want to support pregnant and birthing women! I'll soon have a website up and running but for now you can find out a bit more about me on Instagram; @brommadoulan.
E-post
sara@ronnmark.se
Hemsida
https://www.instagram.com/brommadoulan/
Avgiften betald för
2019