View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Ellika Skjutar
Hemstad
Södertälje
Arbetar i län
Stockholms län, Södermanlands län, Uppsalas län
Språk/Language
Swedish
Doulautbildning
Din Gravidcoach Stockholm
Andra utbildningar
Gravidyoga-instruktör
Om mig
Jag vill stötta och hjälpa dig som kvinna och din eventuella partner i den otroliga resa det är att föda barn och bli förälder.
Jag är övertygad om att alla födande med rätt förutsättningar besitter en otrolig kraft och förmåga. Jag kan bidra med kunskap, verktyg och kontinuerligt stöd för att skapa dessa förutsättningar.

Upplevelsen av att föda barn formar dig och det är något du kommer bära med dig i livet. En positiv förlossningsupplevelse beror inte på HUR du föder, hur lång tid det tar eller om du använt smärtlindring eller inte. Det handlar snarare om vilket stöd du får och om du känner dig TRYGG.

I min roll som doula finns jag där för dig/er utifrån era behov för att förlossningen ska bli en så trygg och stärkande upplevelse som möjligt och att du som födande- och din eventuella partner ska känna er delaktiga, respekterade och sedda. Mitt mål är att bidra till en förlossningsupplevelse som du/ni kan minnas med glädje.


Jag har länge varit fascinerad av graviditet och födande och intresset ökade när jag själv blev gravid 2016. Förlossningen var för mig en otroligt mäktig och stärkande upplevelse där jag förundrades över kroppens kapacitet och kraft. Jag började läsa på om doulande. Två år senare födde jag mitt andra barn. En helt annan förlossning där jag fick erfara hur bristen på trygghet, närvaro och stöttning förhindrade kroppens naturliga förlopp och hur jag tappade tilltron både till kroppen och mig själv. Dessa två unika födslar har påverkat mig på helt olika sätt och fått mig att verkligen värdesätta en doulas roll.

Jag är enormt ödmjuk och tacksam inför att få följa just er familj genom graviditet, förlossning och in i föräldraskapet!
Välkommen att höra av er med frågor eller för ett första kostnadsfritt och förutsättningslöst möte!
Mobiltelefon
0735737498
E-post
ellika@fodandekraft.se
Hemsida
www.fodandekraft.se
Avgiften betald för
2020