View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Rebecka Westermark
Hemstad
Skellefteå
Arbetar i län
Norrbottens län, Västerbottens län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Om mig
Hej och vad roligt att just du hittat hit! Jag heter Rebecka och är utbildad doula i Föda utan rädsla-metoden av Susanna Heli. Att få vara med på vad som för många är det största ögonblicket i livet känns som en stor ära och ett uppdrag som jag tar mig an med stor ödmjukhet. Mitt uppdrag som doula är att möta dig/er där just du/ni är och därifrån stötta och finnas för att förlossningsupplevelsen ska bli något som du/ni ser tillbaka på resten av livet som en positiv och stärkande upplevelse. Jag jobbar utifrån Föda utan rädslas fyra verktyg (andning, avspänning, rösten och tanken) och vi utformar och arbetar oss tillsammans fram till varianter som känns bra för dig/er.

Jag är en lugn och positiv person som vill jobba för att alla ska känna sig sedda, hörda och stöttade på det sätt de behöver. Till vardags jobbar jag med djur och natur och försöker på de små och stora planen hitta sätt som jag kan bidra.

Vad ingår i ett uppdrag?
Först träffas vi för ett förbehållslöst första samtal på en plats där du/ni känner dig/er trygg. Om det känns bra efteråt träffas vi för ytterligare förberedande samtal där vi lär känna varandra lite mer och pratar igenom tankar, förhoppningar, rädslor och annat som kan tänkas komma upp och som du/ni vill dela. Två veckor innan beräknat förlossningsdatum går jag på jour och är anträffbar dygnet runt. När du/ni känner att mitt stöd behövs kontaktar du/ni mig, jag ansluter och stannar tills barnet är fött. En liten tid efter förlossningen träffas vi igen för att prata igenom förlossningen för att du/ni ska få en chans att bearbeta upplevelsen och prata om den.

Då jag är nyutbildad kommer jag att göra de första uppdragen gratis.

Välkommen att höra av dig
Varma hälsningar,
Rebecka
E-post
rebeckawestermark@gmail.com