View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
ODIS certifiering
ODIS Certifierad Förlossningspedagog
Name
Frida Lundgren
Hemstad
Hisings Backa
Arbetar i län
Västra Götalands län
Doulautbildning
En bra start Göteborg
Andra utbildningar
Kangaroula
Förlossningapedagog
Rebozo
Akupressur för doulor
NADA öronakupressur (diplomutb)
Spinning Babies
AktivBaby
Om mig
Jag heter Frida och en mycket erfaren doula och inkapslare som även arbetar på Volvo med fyrkantiga saker som emissioner och Excel till exempel. Jobbar tätt ihop med Vicky Brundin James & Lena Fahlgren, oftast tillsammans eller som back-up.

Våren 2009 kompletterade jag min undersköterske-erfarenhet (bla på förlossning och BB på Östra sjukhuset) med ODIS doulautbildning och utbildningen till förlossningspedagog.
Under 2013 utvecklade jag mitt doulande med en kangaroula-utbildning med Jill Bergman från Sydafrika. Med denna har jag ännu större fokus på barnet och dess behov.

Har varit hjälpmamma i Amningshjälpen samt kursledare för Amningskurs för blivande föräldrar, pooluthyrare i Födelsehuset samt driver sedan 2010 FörlossningsGruppen som utbildar nya doulor i Sverige tillsammans med Vicky i Västra Götaland.

Tar även uppdrag som akutdoula. Det innebär att jag tar uppdrag utan jourtid i mån av tid. Du/ni ringer när förlossningsarbetet startar och kollar om jag är ledig att ta uppdraget. Kontakta mig för mer info!

Välkommen att kontakta mig för mer information eller klicka på länkarna för att komma till min hemsida (www.doulafrida.se) och eller blogg för att se hela mig!
Telefonnummer
031-237540
Mobiltelefon
0707-607807
E-post
kontakt@doulafrida.se
Hemsida
http://www.forlossningsgruppen.se/contact_64.html
Blogg
http://www.doulafrida.se/blogg/
Facebook
https://www.facebook.com/DoulaFrida-1762658024063669/
Google+
doulafrida
Styrelsemedlem
Kassör